تایمر پریز دار آنالوگ 72 برنامه MB-21A
تایمر پریز دار آنالوگ 24 ساعته خانگی و صنعتی
دستگاه تایمر برق آنالوگ، دارای 72 دیپ سوئیچ یا پین PIN جهت برنامه ریزی 36 روشنایی+ 36 خاموشی، 1 سال گارانتی، حداقل زمان قابل تنظیم 20 دقیقه برای 24 ساعت شبانه روز و تکرار به صورت خودکار ( وسایل برقی خانگی، پمپ، تهویه، پنکه...) قطع و وصل اتوماتیک انواع وسایل برقی 220 ولت بدون نیاز به حضور نیروی انسانی، ولتاژ ورودی و خروجی220V AC، حداکثر توان 3680 وات 16 آمپر
موارد استفاده از تایمر برق چیست
از انواع تایمر برق دیجیتال یا آنالوگ جهت روشن و خاموش کردن وسایل برقی 220 ولتی استفاده می شود. به این معنا که کاربر پس از خرید تایمر برق دستگاه را نسبت به مدل آن تنظیم می کند ( برای تایمر دیجیتال به صورت هفتگی و برای تایمر آنالوگ به صورت 24 ساعته ). پس از این دستگاه تایمر پریز دار به عنوان یک واسط میان دوشاخه ی وسیله ی برقی و پریز برق قرار می گیرد. در نتیجه هر زمان تایمر پریز دار روشن شود دستگاه برقی روشن و هر گاه پریز تایمر دار خاموش شود دستگاه برقی نیز خاموش می شود.
این موارد استفاده می تواند شامل دستگاه های گوناگون برقی خانگی یا صنعتی باشد و از این دستگاه می توان به عنوان تایمر برق خانگی یا تایمر برق صنعتی بهره برد. البته میزان توان خروجی و شدت جریان دستگاه مشخص و روشن است و باید این محدوده قرار بگیرد. این دستگاه ها می تواند شامل مواردی مانند انواع کولر، پمپ آّب، انواع چراغ و لامپ روشنایی، یخچال و فریزر، تلوبزیون و رادیو و سیستمهای صوتی و تصویری، تهویه هوا، سرمایش و گرمایش گلخانه، استخر پرورش ماهی، دامداریهای ( گاوداری ، مرغ داری ) و...
تنظیم و برنامه ریزی : برای نمونه می توان تعیین کرد که دستگاه برقی توسط تایمر هر 20 دقیقه یک بار روشن و دوباره خاموش شود و این مورد دائم در طول 24 ساعت تکرار شود یا اینکه تنظیم به گوه ای باشد که برای نمونه دستگاه برقی ساعت 14.20 دقیقه روشن و ساعت 16.40 دقیقه خاموش شود و سپس در ساعت 18.20 دقیقه روشن و در ساعت 18.10 دقیقه خاموش شود. برنامه ریزی و تنظیم این دستگاه کمی پیچیده است اما شما می توانید ویدیوی آموزشی تهیه شده وبسایت تخصصی ما را که در پایان همین پست درج شده است مشاهده نمایید و به سادگی تایمر خود را تنظیم کنید.
تفاوت پریز تایمر دار آنالوگ و دیجیتال
همان گونه که در بخش بالا اشاره شد این دستگاه در 2 گونهی مختلف عرضه می شود. تایمر دیجیتال برق و تایمر آنالوگ برق. این دو با اینکه یک کارایی دارند اما دارای تفاوت هایی نیز هستند. پیش از هر چیز قیمت تایمر دیجیتال از قیمت پریز تایمر دار آنالوگ بیشتر است. در دنباله ی موضوع به این تفاوت ها خواهیم پرداخت:
- تایمر دیجیتال دارای صفحه نمایشگر ال سی دی دیجیتالی جهت نمایش وضعیت و تنظیم برنامه ها است.
- تایمر آنالوگ دارای پین، اهرم یا دیپ سوئیچ هایی جهت تنظیم و برنامه ریزی است اما تایمر دیجیتال از طریق برنامه ریزی دیجیتال و دکمه های روی دستگاه تنظیم می شود.
- پریز تایمر دار آنالوگ توانایی برنامه ریزی شده برای 24 ساعت را دارد و برنامه را هر روز تکرار می کند اما تایمر پریز دار دیجیتال می تواند برای یک هفته و 7 روز هفته تنظیم شود.
- تایمرهای آنالوگ با حداقل دقت تنظیم 15 دقیقه یا 20 دقیقه قابل برنامه ریزی هستند اما در مدل دیجیتال دقت تنظیم معمولا 1 دقیقه است.
- نکته دیگر در مدل الکترونیکی معمولا یک باتری بکاپ برای نگه داشتن تنظیم و ساعت درونی دستگاه وجود دارد اما در مدل انالوگ چنین چیزی موجود نیست.
برای خرید نوع 16 برنامه دیجیتال اینجا را کلیک کنید: تایمر دیجیتال 16 برنامه - برای خرید مدل 40 برنامه اینجا را کلیک کنید: تایمر دیجیتال 40 برنامه
ویژگی های فنی و کاربردی
- پریز تایمر دار آنالوگ برند تایمر پریز دار MB مدل 21A
- تایمر آنالوگ برق 72 برنامه شامل 36 قطعی و 36 وصلی برق
- حداقل دقت تنظیم برای هر دیپ سوئیچ ( اهرم ) 20 دقیقه
- حداکثر شدت جریان خروجی 16 آمپر ( 10 آمپر مصرف درازمدت )
- حداکثر توان خروجی 3680 وات MAX
- فرکانس کاکرد 50 هرتز استاندارد
- دارای دوشاخه و پریز استاندارد کشور ایران
- قابلیت تنظیم و برنامه و ریزی و تکرار برنامه هر روز بدون نیاز به تنظیم دوباره دستگاه
- دارای 1 سال گارانتی ( به جز آسیب فیزیکی و استفاده نادرست )
فیلم آموزش تنظیم تایمر آنالوگ
مشخصات
- جنس
- پلاستیکی
- رنگ
- سپید / سفید
- شدت جریان (آمپر)
- 16A
- توان (وات)
- 3680W
- فرکانس
- 50Hz
- ولتاژ ورودی
- 220V AC
- ولتاژ خروجی
- 220V AC
- مدل
- آنالوگ
- دقت تنظیم
- 20 دقیقه
- تعداد برنامه
- 72 برنامه
- ژرفا- ارتفاع (سانتیمتر)
- 4cm
- پهنا (ضخامت)
- 5.3cm
- بلندی (سانتیمتر)
- 10cm
- مدت زمان دریافت برنامه
- 24 ساعته
نظر دهید