ماژول وای فای ESP8266 مدل ESP-12E
ماژول WI-FI هسته ESP8266 سریال مدل ESP-12E
ماژول وای فای به سریال ESP8266 مدل 12E دارای پروتکل TCP/IP بیسیم 802.11 b/g/n، پشتیبانی از SDIO 2.0, SPI, UART، ولتاژ تغذیه 3.3 ولت، امپدانس 50 اهم، نوع ارتباط I2C برای جابهجایی دادههای صوتی با کیفیت بالا، مدت زمان به راه افتادن و انتقال <2 میلیثانیه، توان خروجی در حالت 802.11b : +19.5dBm، مناب پروژههای شبکهسازی، هوشمندسازی، انتقال داده شبکهی وای فای
برد WIFI وایفای هسته ESP8266 مدلESP-12E
انواع ماژول وایفای میتوانند به کاربر کمک کنند تا ارتباط دادن و انتقال دادهها را میان دستگاههای گوناگون به صورت بیسیم، سادهتر شود. در واقع این رابطه از راه شبکهی بیسیم Wifi برقرار میشود که امروزه در لوازم گوناگون الکترونیکی و برقی در خانه و در محل کار و در صنایع فراوان به کار میرود. در جاهایی که ارتباط با سیم شدنی نیست طبیعتا ارتباط دادن دو دستگاه با شبکهی وای فای و ماژول wifi سادهتر خواهد بود. در همین مزینه می توان دستگاه مورد نظر را به اینترنت و از راه گوشی متصل نمود.
ماژول وایفای به سریال ESP8266 مدل ESP-12E گیرنده فرستنده بیسیمی است که برپایهی چیپ ESP8266 ساخته شده است و بسیار شبیه ماژول وای فای ESP8266 مدل ESP-12F است با تفاوتهایی در میزان حافظه و برد و... از پُرکاربردترین موارد در ساخت پروژهها ماژول ESP8266 همین ورژن 12 است.
نکات نصب و راه اندازی ماژول وای فای با خروجی سریال ESP8266-12E
- در نظر داشته باشید که این کالا برای نصب و راه اندازی امکان این را دارد که به گوشی موبایل متصل شود و البته نیاز به برد آردوینو و برد سوراخ دار ( برد بورد ) نیاز دارد که میتوانید از بخش پایین همین صفحه و لوازم جانبی خریداری کنید.
- در نظر بگیرید که برد مورد نظر نیاز به راه انداز دارد. به دلیل SMD بودن باید PCB ویزه برای آن طراحی شود ( نسبت به پروژه ) یا با برد سوراخ دار موارد مورد نیاز را با هویه لحیمکاری نمایید.
- برد بی سیم این ماژول در بهترین حالت و طبق اداعای سازنده ممکن است بالاتر از 10 متر باشد اما طبیعتا راهاندازی در بهینهترین حالت معمولا امکانپذیر نیست و نیاز به شرایط ویژه دارد.
- در واقع برای ساخت پروژههای صنعتی بسیار کارآمد است و هزینهها را کاهش میدهد. برای ساخت یک طرح PCB مخصوص طراحی شده و از این ماژول خام وایفای استفاده میشود.
- در صورت برد بسیار کم ( کمتر از 7 متر ) باید مورد را به صورت نرم افزاری بررسی نمایید و عیب یابی انجام شود.
- در هنگام نصب نیاز است که برای جلوگیری از تداخلها مواردی در نظر گرفته شود. برای نمونه همگی یگانهای گیرنده فرستنده نیاز است که ایزوله شوند. آنتنها جداگانه در نظر گرفته شوند و اگر امکانپذیر باشد آنتن بیرونی یا اکسترنال باشند. و در نهایت باید تداخلهای RF مدنظر قرار بگیرند.
- بد نیست بدانید که پایه Ch-pd ممکن است نیاز داشته باشید برای فعال سازی ماژول با یک مقاومت 10 کیلو پول آپ گردد.
پایهی GPIO 15 را نیز ممکن است نیاز باشد با یک مقاومت 10 کیلو پول دان نمایید. - نه تنها این کالا با برد رزپیری کار میکند به صورت کلی با بردهای دارای وای فای قابلیت کارکرد دارد و همچنین با برد آردوینو نیز قابل پروگرام شدن است و البته با گوشی اندروید و کابل دیتاشارژ اندرویدی نمیتواند پروگرم شود.
- برای برنامهریزی شدن یا پروگرام کردن نیاز به یک کابل سریال به USB است که طبیعتا میتوان ماژول از با بهرهگیری از راه پورت سریال به رایانه و از طریق فیش نری USB و از راه IDE آردوینو مانند یک برد آردوینو برنامهریزی کرد.
- در صورت عدم دریافت داده در زمان ارسال با پورت سریال AT Command نیاز است که مدار بررسی شود و مسئولیت این موضوع با خریدار است. در صورت نیاز بد نیست که فریمور بهروزرسانی شود.
مسئولیت نصب و راه اندازی
لطفا توجه داشته باشید که مسئولیت نصب و راه اندازی این کالا با خریدار است و این امکان از طریق راهنماهای موجود در اینترنتی و دیتاشیت و دیگر اطلاعات وجود دارد تا پروژههای نوآورانه و جالبی را با بهرهگیری از این کالا ایجاد نمود.
مشخصات
- شدت جریان (آمپر)
- 80mA
- فرکانس
- 2.4GHz
- ولتاژ ورودی
- 3.3V DC
- پهنا (ضخامت)
- 1.6cm
- بلندی (سانتیمتر)
- 2.5cm
- چراغ نمایشگر
- دارد
- نوع ارتباط با میکروکنترلر
- پروتکل سریال UART
- نوع آنتن
- روبردی
- تعداد در بسته
- 1
نظر دهید