ماژول وای فای ESP8266 مدل ESP-12F
ماژول وایفای هسته ESP8266 نوع ESP-12F
ماژول WIFI مدل ESP8266 ESP-12F، دارای ولتاژ ورودی ولتاژ کاری و تغذیه 3.3 ولت، میزان حافظه فلش برای برنامهنویسی 4 مگابایت، سازگار با میکروکنترلر 32 بیتی و راه اندازی با بردهای آردوینو، سازگار با درگاههای GPIO و UART، سازگار با دستورات ات کامند AT command، فرکانس کاری بیشینه 2484 هرتز، امپدانس 50 اهم، پشتیبانی شبکه: 802.11 b/g/n، و استانداردهای FCC / CE / TELEC
کاربرد ماژول wifi مدل ESP8266 چیست؟
با بهرهگیری از این ماژول وایفای ارتباط بیسیم یا همان شبکهی WI-FI و پروتکل سریال برای کاربر فراهم میشود. البته ماژول وایفای ESP8266 ESP-12F با میکروکنترلر و دستورهای ات کامند AT Command قابل راهاندازی است. ولتاژ کاری معمول این کالا 3.3 ولت و روش ارتباط با میکروکنترلر از طریق پروتکل سریال UART و دستورها نیز از راه دستورهای AT Command انجام میشود. همچنین باید اشاره کرد که قابل راه اندازی با بردهای آردوینو بوده و جریان مصرفی بسیار پایین دارد و از پروتکلهای اینترنتی پشتیبانی میکند.
این ماژول وایفای با بهره گیری از چیپ WIFI مدل ESP8266 ساخته شده است که طبیعتا به دلیل داشتن امکان ارتباطی مورد اشاره میتوان به اینترنت از راه رایانه یا گوشی موبایل و تبلت ارتباط داده شود. این چیپ که و این ماژول مدل ESP-12F دارای قدرت پردازش قوی بوده و امکان ذخیره سازی دادهها را نیز برای کاربر قراهم میکند و از راه پایهی GPIO امکان برقراری ارتباط بین دستگاههای دیگر و این ماژول نیز فراهم است. لازم به یادآوری است که نباید این ماژول را به مدل دیگر یعنی ماژول وای فای ESP8266 مدل ESP-12E اشتباه گرفت که کاملا شبیه به یکدیگر هستند.
آموزش نصب و راه اندازی ماژول وای فای ESP8266 مدل ESP-12F
- باید در نظر داشت که بر روی این ماژول نمیتوان آنتن بیرونی یا اکسترنال نصب کرد و در صورت نیاز باید از دیگر کالاها در این زمینه بهره برد. و اگر از آنتن بهره برده شود میزان برد آن در اندازه یک مودم تک آنتنه خواهد بود.
- لازم یه یادآوری است که این کالا از پروتکلهای گوناگون از جمله SPI پشتیبانی میکند. برای این منظور نیاز است که از پایههای مورد نیاز آن یعنی MSIO و MOSI استفاده کرد.
- با بهره از ک مبدل ساده سریال به USB و برقرار کردن ارتباط با رایانه میتوان آن را برنامهریزی کرد. ولی باید به یاد داشت که از کابل با کیفیت استفاده شود تا ولتاژ ثابت به آن برسد. یک مبدل سریال به نری یو اس بی برای این منظور کافی است.
- توان نامی خروجی این ماژول +25dBm است.
- جهت برنامه نویسی این کالا میتوان از برنامههای گوناگون و زبانهای برنامهنویسی متفاوت از جمله پایتون و lua و ++C بهره برد. طبیعتا شما نیاز به پلتفرمهای مختلف از جمله . micropython و َArduino و NodeMCU دارید.
- امکان ارسال صدای دیجیتال با استفاده از شبکهی وای فای هر گونه سیگنال وجود دارد.
- این برد را میتوان با بهره جستن از شبکه و به وب سرور از راه دور کنترل کرد. همگی پایههای جی پی آی او GPIO قابل کنترل هستند و برای کنترل کردن رله میتوان از آن بهره برد.
- برای راه اندازی این کالا نیازی به اسیلایتور بیرونی نیست.
- حتما از مبدلهای سریال به USB مرغوب و با کیفیت استفاده نمایید. تغذیه ماژول وای فای ESP8266-12F باید در زمان پروگرام کردن از منبع تغذیه ولتاژ پایدار 3.2v دریافت کند و البته شدت جریان هم کاملا مناسب و دقیق باشد.
- لازم به یادآوری است که این ماژول برپایهی دیتاشیت دارای 3 پایه pwm است که برای کنترل کردن ال ای دی RGB میتوان از آن بهره برد.
مسئولیت نصب و راه اندازی
لطفا توجه داشته باشید که مسئولیت نصب و راه اندازی این کالا با خریدار است و این امکان از طریق راهنماهای موجود در اینترنتی و دیتاشیت و دیگر اطلاعات وجود دارد تا پروژههای نوآورانه و جالبی را با بهرهگیری از این کالا ایجاد نمود.
مشخصات
- فرکانس
- 2.4GHz
- ولتاژ ورودی
- 3.3V DC
- پهنا (ضخامت)
- 1.6cm
- بلندی (سانتیمتر)
- 2.5cm
- چراغ نمایشگر
- دارد
- نوع ارتباط با میکروکنترلر
- پروتکل سریال UART
- نوع آنتن
- روبردی
- تعداد در بسته
- 1
نظر دهید